fbpx

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΩΡΟΥ

Αποτελεσματική Απεντόμωση & Απολύμανσης χώρου, μόνο από 0,49€/m²!

Απεντομωση - Απολυμανση
 
Με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, άοσμα και ακίνδυνα σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στις απεντομώσεις, εγγυόμαστε πως θα απαλλάξουμε πλήρως τον χώρο σας από ψύλλους, κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, τσιμπούρια, μυρμηγκιά, σκορπιούς και τρωκτικά. Η εφαρμογή της απολύμανσης υλοποιείται τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό περιβάλλον της κατοικίας ή του επαγγελματικού χώρου, συμπεριλαμβάνοντας τα μπαλκόνια, τις βεράντες, τους εξωτερικούς τοίχους, τις υδρορροές, τα φρεάτια, τις μπαλκονόπορτες, τις σίτες και όλους τους βοηθητικούς χώρους.

Ο μέσος χρόνος αποπεράτωσης μιας απολύμανσης είναι 30 με 45 λεπτά, ανάλογα το χώρο. Επίσης, για μέγιστη αποτελεσματικότητα πρέπει ο χώρος να παραμένει ακριβώς όπως είναι μετά την απολύμανση (και να μην καθαριστεί εκ νέου) για τουλάχιστον 4 με 5 ημέρες, ώστε να δράσουν πλήρως τα σκευάσματα, χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθούν οι ένοικοι του σπιτιού ή οι εργαζόμενοι του επαγγελματικού χώρου.

Η απολύμανση κάθε οικιακού ή επαγγελματικού χώρου απαιτεί υπευθυνότητα, εξειδίκευση, τεχνογνωσία και σωστό σχεδιασμό. Η εταιρεία Natura Clean συνδυάζει ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά σκευάσματα ακίνδυνα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, επιτυγχάνοντας έτσι άριστο αποτέλεσμα, με τη μέγιστη δυνατή διάρκεια, χωρίς κινδύνους και αστοχίες.

Πραγματοποιώντας απολυμάνσεις στην ιδανική συχνότητα (δυο φορές το χρόνο, μια απολύμανση το Φθινόπωρο και μια την Άνοιξη), πετυχαίνετε την ύψιστη εξάλειψη όλων των παθογόνων οργανισμών που βρίσκονται στο χώρο σας και επιβαρύνουν σοβαρά την υγεία σας και το επίπεδο διαβίωσής σας. Η αναγκαιότητα αυτή για απολυμάνσεις είναι η ίδια τόσο για ιδιωτικούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους, μιας και η ύπαρξη αλλά και η αναπαραγωγή των παθογόνων μικροοργανισμών υφίσταται σε κάθε περίπτωση ανεξαιρέτως.

Αν σας ενδιαφέρει μια σύγχρονη απολύμανση κατά του κορωνοιού, τότε δείτε την νέα μας υπηρεσία εδώ.

Απολυμανσεις - Απεντομωσεις


Απολυμάνσεις & Απεντομώσεις

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι έτοιμο να σας καλωσορίσει και να σας κατευθύνει στη σωστή επιλογή μιας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής απολύμανσης ή απεντόμωσης. Μέσα από τη σωστή ενημέρωση μας για όποιες πληροφορίες χρειαστείτε επιπλέον, είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά, θα οδηγηθείτε σε σίγουρα και οικονομικά στις πλέον αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσης της εταιρείας μας.

Κάθε εργασία απολύμανσης και απεντόμωσης συνοδεύεται εάν απαιτηθεί από πιστοποιητικό τεχνολόγου γεωπόνου και ειδικό πιστοποιητικό καταλληλότητας σκευασμάτων.


Ενδιαφέρεστε για απολύμανση ή απεντόμωση κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου ποιοτικά & οικονομικά;


Καλέστε μας τώρα στο 210 26 92 794 ή το 6945622671 για ραντεβού ή


Τιμές για Απεντόμωση & Απολύμανση Χώρου

Μονοκατοικία έως 50m²                                            39€ (μαζί με περιβάλλοντες χώρους)
Διαμέρισμα έως 80m²                                                39€ 
Κατάστημα έως 80m²                                                 39€ 
Πολυκατοικίες έως 3 ορόφους                                  39€ (+10€ ανά όροφο)
Χρέωση ανά Τετραγωνικό                                          0,49€/m²

Πακέτο για Πολυκατοικίες μόνο 49,90€

Απολύμανση / απεντόμωση πολυκατοικίας με έως 5 ορόφους μόνο 49,90€. Περιλαμβάνει απολύμανση στους διάδρομους, στο κλιμακοστάσιο, την είσοδο, τους διαδρόμους των αποθηκών, την ταράτσα και τους περιβάλλοντες χώρους. 

Τρόπος Πληρωμής | Πληροφορίες | Προσφορές

Λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών τιμών μας, η εξόφληση γίνεται μόνο μετρητοίς με την ολοκλήρωση κάθε υπηρεσίας. Όλες οι τιμές μας δεν περιλαμβάνουν φπα και αφορούν την Αττική. Εκτός Αττικής υπάρχει επιπλέον χρέωση 15€.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2-4 ημέρες πριν την ημέρα που θέλετε να κλείσουμε ένα ραντεβού.

Ραντεβού για Απεντόμωση & Απολύμανση Χώρου

Ψάχντε για απεντόμωση ή απολύμανση χώρου στην καλύτερη τιμή;
Καλέστε μας τώρα στο 210 26 92 794 ή το 6945622671 για ραντεβού.

Σχετικά με τη Natura Clean

Εξειδικευόμαστε στο βιοκαθαρισμό στρωμάτων & καναπέδων & τη φύλαξη και τον καθαρισμό χαλιών, με τη χρήση οικολογικών και βιοδιασπώμενων προϊόντων καθαρισμού. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό με τεχνογνωσία & σύγχρονα συστήματα καθαρισμού.

Βρείτε μας στα Social Media

Facebook IconInstagram ImageYouTube Image

 

Viva Payments Image

☏ 2102692794 | ✆ 6945622671