fbpx

ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ (3D) ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Η πιο καινοτόμος μέθοδος απολύμανσης χώρου για κορωνοιό, μόνο από 0,79€/m²!

Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου


Σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα, έρχεται να δώσει λύση η τεχνολογία της ξηρής εκνέφωσης (dry fog), η οποία επιτυγχάνει την τρισδιάστατη απολύμανση ενός εσωτερικού χώρου τόσο στις επιφάνειες όσο και στον αέρα, απομακρύνοντας όλους τους βλαβερούς ιούς, όπως και τον κορωνοιό (απολύμανση για covid).

Πως γίνεται αυτό; Με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και τα ενδεδειγμένα σκευάσματα, δημιουργούμε με απλά λόγια μια ομίχλη από εξαιρετικά μικροσκοπικά μικροσταγονίδια, τα οποία σταδιακά καλύπτουν όλες τις επιφάνειες του χώρου, ακόμη και στα πιο απίθανα σημεία, χωρίς κανένα κενό απολύμανσης. Αυτά λοιπόν τα μικροσταγονίδια απολυμαντικού επικάθονται παντού μέσα στον χώρο, εξολοθρεύοντας με απόλυτη επιτυχία όλα τα επικίνδυνα βακτήρια, ιούς και μύκητες.

Η εταιρεία Natura Clean σας καλωσορίζει στη νέα τρισδιάστατη απολύμανση εσωτερικού χώρου με το καινοτόμο σύστημα ψυχρής εκνέφωσης κατά του κορωνοιού. Η διαρκής επένδυση σε νέες τεχνολογίες μας οδήγησε σε αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο απολύμανσης, η οποία δεν αποτελεί μια ακόμα μέθοδο απολύμανσης, αλλά την Τελική Απολύμανση (Terminal Disinfection), όπως αποκαλείται διεθνώς.

Ιδιαίτερα την περίοδο αυτή με την πανδημία του COVID19, όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και πρόληψης τονίζουν την αναγκαιότητα της καθημερινής υγιεινής των εσωτερικών χώρων. Όσο σχολαστικά όμως και αν πραγματοποιηθεί μια παραδοσιακή απολύμανση χώρου, οι πρώτοι κιόλας άνθρωποι που θα μπουν στο χώρο θα αρχίσουν να εκπνέουν μικροοργανισμούς, οι οποία σταδιακά θα μολύνουν εκ νέου τις επιφάνειες και τον αέρα, καθιστώντας την απλή απολύμανση ως μια μη επαρκή λύση.

Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου


Σχετικά με την Τρισδιάστατη Απολύμανση Εσωτρικού Χώρου

Η διαδικασία πραγματοποιείται από εμάς είτε αυτοματοποιημένα είτε χειροκίνητα ανά περίπτωση, ανάλογα με τον εκάστοτε χώρο και τον βαθμό δυσκολίας. Προϋπόθεση για τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα της εν λόγω καινοτόμου απολύμανσης, είναι να έχει προηγηθεί ο καθαρισμός του χώρου. Οι συσκευές ψυχρής εκνέφωσης σε συνδυασμό με τα ενδεδειγμένα άοσμα, μη τοξικά, ακίνδυνα και πιστοποιημένα απολυμαντικά που χρησιμοποιούμε (δείτε τα χαρακτηριστικά του εδώ και το πιστοποιητικό του εδώ), όχι μόνο καθαρίζουν πλήρως όλες τις επιφάνειες και τον αέρα, αλλά αναστέλλουν και μια πιθανή επερχόμενη μόλυνση του χώρου, απενεργοποιώντας όλους τους μικροοργανισμούς που είναι επικίνδυνοι για νέες επιμολύνσεις.

Ο μέσος χρόνος διάρκειας της τρισδιάστατης απολύμανσης κυμαίνεται στα 45 λεπτά και μπορεί βέβαια να διαφέρει ανάλογα με την έκταση και τον βαθμό δυσκολίας του χώρου. Καθόλη αυτή τη διάρκεια ο χώρος πρέπει να παραμένει κλειστός, ενώ μετά την ολοκλήρωση της απολύμανσης χρειάζονται περίπου 110 λεπτά, για να μπορέσει να εισέλθει κάποιος.

Η υπηρεσία της τρισδιάστατης απολύμανσης εσωτερικού χώρου είναι κατάλληλη για κάθε είδους επαγγελματικούς χώρους, από ιατρεία, κλινικές και διαγνωστικά κέντρα, όπου απαιτείται η επιμελών αποστείρωση οργάνων και εργαλείων, μέχρι γηροκομεία, ξενοδοχεία, γραφεία επιχειρήσεων και λεωφορεία. Παράλληλα όμως, η υπηρεσία αυτή είναι απαραίτητη και για οικιακούς χώρους και ιδίως για όσους διαμένουν άτομα που ανήκουν στις ευπαθείας ομάδες.Ενδιαφέρεστε για τρισδιάστατη απολύμανση χώρου ποιοτικά & οικονομικά;


Καλέστε μας τώρα στο 210 26 92 794 ή το 6945622671 για ραντεβού ή


Τιμές για Τρισδιάστατη Απολύμανση Χώρου

Στούντιο / Γκαρσονιέρα                                          39,90€ 
Δυάρι                                                                        59,90€ 
Τριάρι                                                                        74,90€ 
Τεσσάρι                                                                    84,90€ 
Πεντάρι                                                                    94,90€ 
Μεζονέρα (έως 120m²)                                           139,90€

Επαγγελματικοί Χώροι (ιατρεία, γραφεία κλπ):    0,79€/m²

Τρόπος Πληρωμής | Πληροφορίες | Προσφορές

Λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών τιμών μας, η εξόφληση γίνεται μόνο μετρητοίς με την ολοκλήρωση κάθε υπηρεσίας. Όλες οι τιμές μας δεν περιλαμβάνουν φπα και αφορούν την Αττική. Εκτός Αττικής υπάρχει επιπλέον χρέωση 15€.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2-4 ημέρες πριν την ημέρα που θέλετε να κλείσουμε ένα ραντεβού.

Ραντεβού για Τρισδιάστατη Απολύμανση Χώρου

Ψάχντε για τρισδιάστατη απολύμανση χώρου στην καλύτερη τιμή;
Καλέστε μας τώρα στο 210 26 92 794 ή το 6945622671 για ραντεβού.

Σχετικά με τη Natura Clean

Εξειδικευόμαστε στο βιοκαθαρισμό στρωμάτων & καναπέδων & τη φύλαξη και τον καθαρισμό χαλιών, με τη χρήση οικολογικών και βιοδιασπώμενων προϊόντων καθαρισμού. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό με τεχνογνωσία & σύγχρονα συστήματα καθαρισμού.

Βρείτε μας στα Social Media

Facebook IconInstagram ImageYouTube Image

 

Viva Payments Image

☏ 2102692794 | ✆ 6945622671