fbpx

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΑΦΟΥΣ

Ποιοτικός Καθαρισμός Σκαφών κάθε τύπου.

Καθαρισμος Σκαφων

Αντιθέτως, χρησιμοποιώντας ειδικά επαγγελματικά μηχανήματα ικανά να απομακρύνουν κάθε είδους μικροοργανισμό και εφαρμόζοντας ανάλογες μεθόδους πλύσης ξηρού ή υγρού καθαρισμού, χαρίζουμε την απόλυτη φρεσκάδα, καθαριότητα και υγιεινή σε κάθε σκάφος για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Η Natura Clean πραγματοποιεί τον εσωτερικό καθαρισμό σκαφών στα παρακάτω στάδια:
  • Βιοκαθαρισμό στρωμάτων
  • Βιοκαθαρισμό καναπέδων, σαλονιών και καρεκλών
  • Βιοκαθαρισμό μοκετών και άλλου είδους επιφάνειας που χρήζει ανάγκης καθαρισμού
  • Καθαρισμός και ατμοαπολύμανση σε όλους τους χώρους υγιεινής και κουζίνας
Κατά την διενέργεια όλων των σταδίων καθαρισμού λαμβάνεται δείγμα αλλεργιογόνου σκόνης για να διαπιστωθεί ο βαθμός μόλυνσης. Κατόπιν γίνεται η ανάλογη πλύση με μηχανήματα ξηρού ή υγρού καθαρισμού, ενώ ακολουθεί η απολύμανση, λεύκανση και απόσμιση σε κάθε χώρο ξεχωριστά.
Η εταιρεία Natura Clean αναλαμβάνει τον εσωτερικό καθαρισμό σκαφών αναψυχής, με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, εξειδικευμένες τεχνικές, οικολογικά βιοδιασπώμενα προϊόντα καθαρισμού και άριστα καταρτισμένο προσωπικό.

Ο εσωτερικός χώρος ενός σκάφους αναψυχής έχει πολλές και διαφορετικές ιδιαιτερότητες, λόγω της σύνθεσης των διαφορετικών υλικών από τις οποίες αποτελείται. Αυτές μπορεί να είναι υφασμάτινες επιφάνειες, δερμάτινες ή ξύλινες μοκέτες, ταπετσαρίες και διάφορα άλλα υλικά, που χρίζουν διαφορετικής αντιμετώπισης κατά τον καθαρισμό τους. Αυτή ακριβώς η ανάγκη, απαιτεί εξειδίκευση και γνώση των υλικών που διαθέτει το κάθε σκάφος και για αυτό ο καθαρισμός πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού.

Επίσης πρέπει να μην ξεχνάμε πως πρόκειται κυρίως για  κλειστούς κλιματιζόμενους χώρους, με χρήση κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, συνθήκες που οδηγούν στη συσσώρευση μεγάλου αριθμού μικροβίων και μικροοργανισμών. Γι αυτό ο σωστός και αποτελεσματικός βιοκαθαρισμός των χώρων αυτών είναι ακόμα πιο αναγκαίος, χωρίς την χρήση χημικών ή άλλων μη πιστοποιημένων μεθόδων.


Καθαρισμος Σκαφους

Η χρήση των οικολογικών βιοδιασπώμενων προϊόντων χαρίζει καθαριότητα και υγιεινή άμεσα, γρήγορα και με ελάχιστο χρόνο στο στέγνωμα, πολλαπλασιάζοντας το θετικό αποτέλεσμα, λόγω της σύγχρονης οικολογικής τεχνολογίας της μοριακής μικροδιάσπασης που διασπά τη βρωμιά χωρίς σπατάλη νερού, τη χρήση χημικών φέρνοντας ορατό αποτέλεσμα.

Όλες οι εργασίες γίνονται με τους σύγχρονους κανόνες της τεχνικής, εξασφαλίζοντας άριστα αποτελέσματα και κάνοντας τον εσωτερικό  χώρο κάθε σκάφους που αναλαμβάνουμε, πραγματικά καθαρό. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και προσφορά κάνοντας απλώς ένα τηλεφώνημα και ο συνεργάτης μας θα σας επισκεφτεί από κοντά για να σας δώσει τις καλύτερες προτάσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές.Ενδιαφέρεστε για καθαρισμό σκαφών ποιοτικά & οικονομικά;


Καλέστε μας τώρα στο 210 26 92 794 ή το 6945622671 για ραντεβού ή

Τιμές για Καθαρισμό Σκαφών


Οι τιμές διαφοροποιούνται σημαντικά ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε έργου. Για μια συγκεκριμένη προσφορά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Τρόπος Πληρωμής | Πληροφορίες | Προσφορές


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2-4 ημέρες πριν την ημέρα που θέλετε να κλείσουμε ένα ραντεβού.

Ραντεβού για Καθαρισμό Σκαφών

Ψάχντε για καθαρισμό σκαφών στην καλύτερη τιμή;
Καλέστε μας τώρα στο 210 26 92 794 ή το 6945622671 για ραντεβού

Σχετικά με τη Natura Clean

Εξειδικευόμαστε στο βιοκαθαρισμό στρωμάτων & καναπέδων & τη φύλαξη και τον καθαρισμό χαλιών, με τη χρήση οικολογικών και βιοδιασπώμενων προϊόντων καθαρισμού. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό με τεχνογνωσία & σύγχρονα συστήματα καθαρισμού.

Βρείτε μας στα Social Media

Facebook IconInstagram ImageYouTube Image

 

Viva Payments Image

☏ 2102692794 | ✆ 6945622671