fbpx

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Βιο - καθαρισμός στρωμάτων κατ΄οίκον μόνο από 8€

Καθαρισμος Στρωματων

Τα στρώματα μας δυστυχώς φιλοξενούν ένα τεράστιο αριθμό ακάρεων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών, υπεύθυνο για πολλές αλλεργικές και δερματικές παθήσεις, για αυτό και ο καθαρισμός στρωμάτων είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να παραμελούμε. Αντιθέτως πρέπει να υλοποιούμε καθαρισμό σε κάθε στρώμα μας ανά συγκεκριμένα διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζουμε σωστή υγιεινή. 

Λόγω του μεγάλου μέρους της ζωής μας που περνάμε σε αυτό και κυρίως επειδή τα ακάρεα τρέφονται με τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα που περνούν μέσω του ιδρώτα στα στρώματα όπου ζουν και αναπτύσσονται από 5.000 έως 15.000 ακάρεα ανά τετραγωνικό εκατοστό σε ένα στρώμα 5ετίας!

Ένας ακόμη λόγος της μεγάλης αυτής συσσώρευσης μικροοργανισμών είναι η αδυναμία συχνής πλύσης όπως άλλων ειδών π.χ. ρούχα, είδη οικιακής χρήσης κ.α. Το 90% έως 100% του πληθυσμού των ακάρεων ζουν στα στρώματα μας και ένα μεγάλο μέρος ακόμα στις μοκέτες, τα χαλιά, το σαλόνι, τις κουρτίνες και κυρίως τον καναπέ. Για αυτό εξίσου σημαντικός είναι και ο καθαρισμός καναπέ, ο οποίος φυσικά μπορεί να συνδυαστεί με αυτόν των στρωμάτων.Ενδιαφέρεστε για καθαρισμό στρωμάτων ποιοτικά & οικονομικά;


Καλέστε μας τώρα στο 210 26 92 794 ή το 6945622671 για ραντεβού ή

Βιο - Καθαρισμός Στρωμάτων - Διαδικασία

Παρακάτω σας αναλύουμε όλα τα βήματα που θα υλοποιήσουμε, εφόσον μας αναθέσετε τον καθαρισμό των στρωμάτων στον χώρο σας, κατόπιν συνεννόησης και μαζί σας.

Καθαρισμος Στρωματων


Απομάκρυνση όλων των ρυπογόνων μικροοργανισμών, αφαίρεση σκόνης, περιττώματα, ακάρεα, μύκητες, βακτηρίδια και γενικότερα όλου του μικροβιακού φορτίου με ειδική σκούπα δόνησης - αναρρόφησης ικανή να ξεκολλήσει εσωτερικά έως 50 cm οτιδήποτε βλαβερό ζει εντός του στρώματος.

• Αφού γίνει πρώτα το τεστ προσδιορισμού μικροβιακού φορτίου και σύμφωνα με την ηλικία του στρώματος ακολουθεί ο χρόνος αναρρόφησης που μπορεί να φτάσει και τα 30 λεπτά

• Ακολουθεί το πλύσιμο του στρωματόπανου με συγκεκριμένη διαδικασία καθαρισμού που εξαρτάται από το βαθμό δυσκολίας των λεκέδων πχ ιδρώτα, αίμα, ούρα κλπ, αφήνοντας τη λιγότερη υγρασία μιας και τα συστήματα καθαρισμού διαθέτουν σύστημα ελεγχόμενου ψεκασμού – αναρρόφησης και προϊόντα βιοδιασπώμενα οικολογικά κάνοντας γρήγορο το στέγνωμα.

• Ακολουθεί η απολύμανση που περιλαμβάνει τον ψεκασμό του στρώματος με εγκεκριμένα προϊόντα για την απόσμιση του, δίνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Η διαδικασία του βιοκαθαρισμού στρώματος συνιστάται να γίνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.


Καθαρισμός Στρωμάτων - Διαδικασία Καθαρισμού Στρώματος

Καθαρισμός Στρωμάτων & Ακάρεα

Τα ακάρεα έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν μέσα στο ίδιο σπίτι από στρώμα σε στρώμα και αυτό λόγω του μικρού βάρους τους, ειδικά όταν χτυπάμε ή τινάζουμε τα στρώματα και τα κλινοσκεπάσματα δίνουμε τη δυνατότητα να μετακινούνται για 20 λεπτά σε όλους τους χώρους επειδή αιωρούνται. Ένα γραμμάριο σκόνη μπορεί να περιέχει 100 έως 400 ακάρεα όπου θέτοντας υπόψη τη συχνή αναπαραγωγή και τα περιττώματα τους καταλαβαίνουμε πόσο μπορεί να φτάσει το μικροβιακό φορτίο που φέρει ένα στρώμα που εξωτερικά μπορεί να φαίνεται καθαρό.

Προκαλούν:
• Αλλεργική ρινίτιδα
• Αλλεργικό, βρογχικό άσθμα
• Αναπνευστικό πρόβλημα
• Συμπτώματα συναχιού, μπούκωμα, βήχα, καταρροή
• Βλεφαρίτιδα και επιπεφυκίτιδα
• Φαγούρα

Όταν φτάσουμε σε αυτά τα αποτελέσματα έχουμε ήδη αποκτήσει ευαισθησία λόγω της συνεχούς επαφής με αυτά και είναι ανάγκη η συμβουλή ιατρού. Πάντως έτσι κι αλλιώς η πρόληψη και η αντιμετώπιση έχουν να κάνουν με την σοβαρή υπόθεση του του βιο - καθαρισμού στρωμάτων, που θα πρέπει να γίνεται με υπευθυνότητα, τεχνογνωσία και συγκεκριμένη κατάρτιση ενός έμπειρου τεχνικού που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι ένα στρώμα απαλλαγμένο από όλους αυτούς τους ανεπιθύμητους συγκατοίκους.

Τιμές για Καθαρισμό Στρωμάτων


Βιοεξυγίανση
στρωμάτων είναι η συνήθης μέθοδος που ακολουθείται για την πλήρη απομάκρυνση κάθε είδους μικροοργανισμού από το εσωτερικό των στρωμάτων, όταν αυτά δεν έχουν έντονους λεκέδες.

Βιο - εξυγίανση (φρεσκάρισμα) μονού στρώματος           13€ \ τεμάχιο
Βιο - εξυγίανση (φρεσκάρισμα) ημίδιπλου στρώματος     15€ \ τεμάχιο
Βιο - εξυγίανση (φρεσκάρισμα) διπλού στρώματος          19€ \ τεμάχιο
Βιο - εξυγίανση (φρεσκάρισμα) υπέρδιπλου στρώματος   23€ \ τεμάχιο
Βιο - εξυγίανση (φρεσκάρισμα) ανοστρώματος μονού     8€ \ τεμάχιο
Βιο - εξυγίανση (φρεσκάρισμα) ανοστρώματος διπλού    12€ \ τεμάχιο
Βιο - εξυγίανση (φρεσκάρισμα) στρώματος κούνιας         8€ \ τεμάχιο

Βιοκαθαρισμός στρωμάτων είναι η διαδικασία που περιγράφεται αναλυτικά παραπάνω και αποτελεί την πληρέστερη διαδικασία καθαρισμού στρωμάτων που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. 

Βιο - καθαρισμός μονού στρώματος                                17€ \ τεμάχιο
Βιο - καθαρισμός ημίδιπλου στρώματος                          19€ \ τεμάχιο
Βιο - καθαρισμός διπλού στρώματος                                27€ \ τεμάχιο
Βιο - καθαρισμός υπέρδιπλου στρώματος                        29€ \ τεμάχιο
Βιο - καθαρισμός στρώματος κούνιας                              10€ \ τεμάχιο
Βιο - καθαρισμός ανοστρώματος μονού                          10€ \ τεμάχιο
Βιο - καθαρισμός ανοστρώματος διπλού                         15€ \ τεμάχιο
Βιο - καθαρισμός μαξιλαριών                                              2,90€ \ τεμάχιο
Βιο - καθαρισμός σε υφασμάτινο κεφαλάρι κρεβατιού   15€ \ τεμάχιο
Βιο - καθαρισμός σε υφασμάτινη βάση κρεβατιού          20€ \ τεμάχιο
Ατμοαπολύμανση                                                                 2,90€ \ τεμάχιο

Τρόπος Πληρωμής | Πληροφορίες | Προσφορές

Λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών τιμών μας, η εξόφληση γίνεται μόνο μετρητοίς με την ολοκλήρωση κάθε υπηρεσίας. Όλες οι τιμές μας δεν περιλαμβάνουν φπα και αφορούν περιοχές εντός του Λεκανοπεδίου Αττική. Εκτός Λεκανοπεδίου υπάρχει επιπλέον χρέωση κατόπιν συνεννόησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2-4 ημέρες πριν την ημέρα που θέλετε να κλείσουμε ένα ραντεβού. 

Για περιορισμένο χρόνο υπάρχουν διαθέσιμα και τα παρακάτω πακέτα για τον πλήρη βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας. Τα πακέτα είναι ενδεικτικά και μπορούν να προσαρμωστούν στις ανάγκες σας κατόπιν επικοινωνίας.

Mini Πακέτο Βιοκαθαρισμού Οικίας
Πλήρης βιοκαθαρισμός 3θέσιου καναπέ + Πλήρης βιοκαθαρισμός διπλού στρώματος
ή
Πλήρης βιοκαθαρισμός 2θέσιου καναπέ + Πλήρης βιοκαθαρισμός πολυθρώνας ή μπερζέρας + Πλήρης βιοκαθαρισμός χαλιών 6m²
Τιμή: από 57€ μόνο 49€

Smart Πακέτο Βιοκαθαρισμού Οικίας
(Περιλαμβάνει Απορρύπανση, Ψεκασμός, Απόσμηση, Ατμοαπολύμανση | Δεν περιλαμβάνει αφαίρεση επίμονων λεκέδων όπως το Premium Πακέτο) για:
1 πενταθέσιο Σαλόνι + 1 διπλο Στρώμα + 2 μονά Στρώματα + 20m² Χαλί
Τιμή: από 168,30€ μόνο 99€

Premium Πακέτο Βιοκαθαρισμού Οικίας
(Περιλαμβάνει Απορρύπανση, Πλύση - Απόπλυση, Απόσμηση, Ατμοαπολύμανση) για:
1 πενταθέσιο Σαλόνι + 1 διπλο Στρώμα + 2 μονά Στρώματα + 20m² Χαλί
Τιμή: από 224,40€ μόνο 149€

Ραντεβού για Καθαρισμό Στρωμάτων

Ψάχντε για βιο - καθαρισμό στρωμάτων στην καλύτερη τιμή;
Καλέστε μας τώρα στο 210 26 92 794 ή το 6945622671 για ραντεβού

Σχετικά με τη Natura Clean

Εξειδικευόμαστε στο βιοκαθαρισμό στρωμάτων & καναπέδων & τη φύλαξη και τον καθαρισμό χαλιών, με τη χρήση οικολογικών και βιοδιασπώμενων προϊόντων καθαρισμού. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό με τεχνογνωσία & σύγχρονα συστήματα καθαρισμού.

Βρείτε μας στα Social Media

Facebook IconInstagram ImageYouTube Image

 

Viva Payments Image

☏ 2102692794 | ✆ 6945622671