fbpx

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Ποιοτικός Καθαρισμός Επαγγελματικών Χώρων άμεσα και οικονομικά!

Καθαρισμός Επαγγελματικών Χώρων


Μερικά από τους χώρους που χρήζουν ανάγκης βιοκαθαρισμού είναι ενδεικτικά: γραφεία, ιατρεία, καταστήματα, αίθουσες εκδηλώσεων - δεξιώσεων, εκκλησίες, σκάφη αναψυχής, παιδικοί σταθμοί, κινηματογράφοι, θέατρα, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, χώροι εστίασης καφέ-μπαρ κ.α.

Η natura clean έρχεται να δώσει συγκεκριμένες λύσεις και προτάσεις συμβουλευτικά, προληπτικά αλλά και σε πρακτικό επίπεδο, αναλαμβάνοντας υπεύθυνα τον καθαρισμό κάθε χώρου με επαγγελματισμό, σύγχρονο εξοπλισμό, άριστα προϊόντα καθαρισμού και προσωπικό το οποίο διακρίνεται για την εξειδίκευση και την ευγένεια του. Σε κάθε περίπτωση, αφού προηγηθεί η απαραίτητη ενημέρωση για τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του επαγγελματικού χώρου, το συνεργείο μας θα σας επισκεπτεί, φέροντας τον κατάλληλο φορητό εξοπλισμό, έτοιμο να διεκπεραιώσει κάθε εργασία με άριστα αποτελέσματα, συνέπεια κι φιλική εξυπηρέτηση.

Πραγματοποιούμε επιτόπιους καθαρισμούς σε μοκέτες, χαλιά και βιοκαθαρισμούς σε στρώματα, καναπέδες, σαλόνια, πολυθρόνες, καρέκλες και σκαμπό. Επίσης με την μέθοδο της ατμοαπολύμανσης αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό σε κουρτίνες, είδη σκίασης και κάθε είδους δύσκολη επιφάνειας, που δεν μπορεί να καθαριστεί με τα συμβατικά μηχανήματα καθαρισμού. 

Η εταιρεία natura clean αναλαμβάνει τον βιοκαθαρισμό κάθε είδους επαγγελματικού χώρου εντός Αττικής, με σύγχρονο εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και πιστοποιημένα οικολογικά βιοδιασπώμενα προϊόντα καθαρισμού. Οι χώροι εργασίας και άλλοι χώροι που συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων όπως εκκλησίες, αίθουσες εκδηλώσεων - δεξιώσεων και κινηματογράφοι, είναι απαραίτητο να διέπονται από κανόνες υγιεινής.

Ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει σε αυτό είναι οι σύγχρονοι βιοκαθαρισμοί, που έρχονται να αποβάλλουν ένα πολύ μεγάλο μέρος από το μικροβιακό φορτίο που φέρουν οι χώροι αυτοί. Λόγω της μεγάλης και συχνής συνάθροισης ανθρώπων, της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της μεταφοράς βαρέων μετάλλων από τα υποδήματα, συσσωρεύονται μεγάλες ποσότητες παθογόνων μικροοργανισμών, ιδίως σε κλειστούς κλιματιζόμενους χώρους. Αυτοί οι μικροοργανισμοί είναι πολύ συχνά αιτία για αλλεργίες, δερματοπάθειες, ρινίτιδες, άσθμα και άλλες παθήσεις, ιδιαίτερα όταν υπάρχει απουσία τακτικών βιοκαθαρισμών.


Καθαρισμός Επαγγελματικών Χώρων


Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την φύλαξη σε μοκέτες και χαλιά για εκκλησίες, μονές και κάθε είδους εκκλησιαστικό χώρο, προσφέροντας δωρεάν τις υπηρεσίες της τοποθέτησης και αφαίρεσης τους κατόπιν συνεννόησης.

Απομακρύνουμε ακάρεα αλλά και βλαβερούς μικροοργανισμούς με πιστοποιημένα βιοδιασπώμενα προϊόντα καθαρισμού, εφαρμόζοντας τις ενδεδειγμένες μεθόδους και παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εύκολα ορατά, χωρίς κόστος μεταφοράς και χωρίς φθορές. Έτσι επιτυγχάνουμε ένα καθαρό, υγιεινό  και ευχάριστο περιβάλλον στο οποίο θα εργάζεσθε με περισσότερη όρεξη, ζωντάνια και αποδοτικότητα.

Οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές λόγω των οικονομικών συνθηκών της εποχής και είμαστε σίγουροι ότι είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε κάθε ανάγκη και απαίτηση σας. Στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών, θέλοντας να καλύψουμε και τις πιο απαιτητικές ανάγκες, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε χαμηλό κόστος.Ενδιαφέρεστε για καθαρισμό επαγγελματικών χώρων ποιοτικά & οικονομικά;


Καλέστε μας τώρα στο 210 26 92 794 ή το 6945622671 για ραντεβού ή

Τιμές για Καθαρισμό Επαγγελματικών Χώρων

Οι Τιμές για Καθαρισμό Επαγγελματικών Χώρων διαμορφώνονται κατόπιν ραντεβού. Έπειτα από τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία, επισκεπτόμαστε το χώρο σας και προτείνουμε την κατάλληλη υπηρεσία που κρίνεται αναγκαία, καθώς και το ανάλογο κόστος

Ενδεικτικές τιμές για Καθαρισμό Επαγγελματικών Χώρων
Καφέ                         300€
Μπαρ                        300€
Εστιατόριο               300€
Ιατρείο                      150€
Παιδικός Σταθμός     200€
Γραφείο                     150€

Τρόπος Πληρωμής | Πληροφορίες | Προσφορές

Λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών τιμών μας, η εξόφληση γίνεται μόνο μετρητοίς με την ολοκλήρωση κάθε υπηρεσίας. Όλες οι τιμές μας δεν περιλαμβάνουν φπα και αφορούν την Αττική. Εκτός Αττικής υπάρχει επιπλέον χρέωση 15€.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2-4 ημέρες πριν την ημέρα που θέλετε να κλείσουμε ένα ραντεβού.

Ραντεβού για Καθαρισμό Επαγγελματικών Χώρων

Ψάχντε για καθαρισμό επαγγελματικών χώρων στην καλύτερη τιμή;
Καλέστε μας τώρα στο 210 26 92 794 ή το 6945622671 για ραντεβού

Σχετικά με τη Natura Clean

Εξειδικευόμαστε στο βιοκαθαρισμό στρωμάτων & καναπέδων & τη φύλαξη και τον καθαρισμό χαλιών, με τη χρήση οικολογικών και βιοδιασπώμενων προϊόντων καθαρισμού. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό με τεχνογνωσία & σύγχρονα συστήματα καθαρισμού.

Βρείτε μας στα Social Media

Facebook IconInstagram ImageYouTube Image

 

Viva Payments Image

☏ 2102692794 | ✆ 6945622671