fbpx

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΝΑΠΕ

Βιο - καθαρισμός Καναπέ, Πολυθρόνας, Σαλονιού κατ΄οίκον μόνο από 5,90€

Καθαρισμος Καναπε

Ο βιο - καθαρισμός καναπέ, πολυθρόνας & σαλονιών είναι μια ανάγκη, που πολλές φορές αμελούμε, κυρίως από άγνοια. Ίσως δεν το γνωρίζετε, αλλά ο χώρος που φέρει το μεγαλύτερο μικροβιακό φορτίο μετά την κρεβατοκάμαρα, είναι το αγαπημένο μας σαλόνι, λόγων των υλικών που συνήθως το συνθέτουν και της συνεχούς χρήσης.

Εκεί λοιπόν που καθόμαστε με φίλους ή μόνοι, βλέποντας τηλεόραση, πίνοντας το ποτό μας ή απλά περνάμε ώρες χαλάρωσης... δεν είμαστε μόνοι! Δεν το γνωρίζουμε, γιατί δυστυχώς δεν είναι κάτι το οποίο φαίνεται, όμως μοιραζόμαστε αυτές τις στιγμές με εκατομμύρια μικροοργανισμών (ακάρεα, μύκητες κ.α.), οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για πολλές από τις εποχιακές αλλεργίες, που τις πιο πολλές φορές γίνονται μόνιμες, γιατί απλά παραμένουν στον χώρο μας συνεχώς οι μικροοργανισμοί που τις προκαλούν.

Για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη ο βιο καθαρισμός των σαλονιών και των καναπέδων μας μια φορά το χρόνο, γιατί έτσι απομακρύνουμε ένα μεγάλο μικροβιακό φορτίο από το εσωτερικό του σπιτιού ή του επαγγελματικού μας χώρου. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον καθαρισμό στρωμάτων που κοιμόμαστε και είναι ακόμα πιο επικίνδυνα, μια εργασία που μπορείτε φυσικά να συνδυάσετε με τον καθαρισμό καναπέ.Ενδιαφέρεστε για καθαρισμό καναπέ ποιοτικά & οικονομικά;


Καλέστε μας τώρα στο 210 26 92 794 ή το 6945622671 για ραντεβού ή

Καθαρισμός Καναπέ - Διαδικασία

Παρακάτω σας αναλύουμε όλα τα βήματα που θα υλοποιήσουμε, εφόσον μας αναθέσετε τον καθαρισμό καναπέδων, πολυθρόνας ή σαλονιού γενικότερα στον χώρο σας, κατόπιν συνεννόησης και μαζί σας.

Καθαρισμος Καναπε


• Απορρύπανση στο εσωτερικό του σαλονιού με ειδική μηχανή αναρρόφησης υψηλής τεχνολογίας και μεγάλης ισχύος με τη μέθοδο της δόνησης σε κάθε τμήμα ξεχωριστά (κορμός, μαξιλάρια μπράτσα ή αλλά μέρη που μπορεί να αποτελείται).

• Πλύσιμο της υφασμάτινης επιφάνειας με μηχανή εξτραξιόν πλύσης απόπλυσης υψηλού ψεκασμού και ελεγχομένης ρίψης νερού για γρήγορο στέγνωμα, χρησιμοποιώντας οικολογικά βιοδιασπώμενα προϊόντα καθαρισμού με την τεχνολογία της μικροδιάσπασης (microsplitting), εξαφανίζοντας μόνιμους λεκέδες, κιτρινίλες, ξεθωριάσματα χωρίς να μένουν κατάλοιπα απορρυπαντικού ακόμα και από προηγούμενες χρήσεις.

• Εφαρμογή ειδικών ενισχυτικών πλύσης για έντονες εστίες βρωμιάς (από κατοικίδια κ.ά), χρησιμοποιώντας υγρό οξυγόνο για απολύμανση και λεύκανση ή συγκεκριμένα σκευάσματα για την αποκόλληση και εξάλειψη από στάμπες και ανεξίτηλα σημάδια.

•  Απόσμιση όλης της πλυμένης επιφάνειας, όπου εδώ πραγματικά εξαφανίζονται οι ενοχλητικές και δυσάρεστες μυρωδιές του τσιγάρου, ποτού, φαγητού ή οτιδήποτε άλλου μπορεί να μας έχει ξεφύγει πάνω στο σαλόνι μας. Η αίσθηση, που χαρίζει η απόσμιση είναι ένα απαλό και ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας με διάρκεια και προστασία από την επανεμφάνιση ακάρεων για τουλάχιστον οχτώ μήνες.

• Προαιρετικά, γίνεται η ατμοαπολύμανση σε όλες τις ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες με ατμοκαθαριστή ελεγχόμενης ροής και πολλαπλών εξαρτημάτων για κάθε επιφάνεια.


Καθαρισμός Καναπέ - Διαδικασία Καθαρισμού Καναπέδων

Τιμές για Καθαρισμό Καναπέ


Βιοεξυγίανση καναπέ είναι η συνήθης μέθοδος που ακολουθείται για την πλήρη απομάκρυνση κάθε είδους μικροοργανισμού από το εσωτερικό των καναπέδων, όταν αυτοί δεν έχουν έντονους λεκέδες.

Βιο - εξυγίανση (φρεσκάρισμα) διθέσιου καναπέ      12€ \ τεμάχιο
Βιο - εξυγίανση (φρεσκάρισμα) τριθέσου καναπέ     18€ \ τεμάχιο
Βιο - εξυγίανση (φρεσκάρισμα) ανά επιπλέον θέση  5,9€ \ θέση
Βιο - εξυγίανση (φρεσκάρισμα) πολυθρόνας            10€ \ τεμάχιο
Βιο - εξυγίανση (φρεσκάρισμα) μπερζέρας               13€ \ τεμάχιο

Βιοκαθαρισμός καναπέ είναι η διαδικασία που περιγράφεται αναλυτικά παραπάνω και αποτελεί την πληρέστερη διαδικασία καθαρισμού καναπέδων που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. 

Βιο - καθαρισμός διθέσιου καναπέ                        19,90€ \ τεμάχιο
Βιο - καθαρισμός τριθέσου καναπέ                        29,90€ \ τεμάχιο
Βιο - καθαρισμός ανά επιπλέον θέση                     8,90€ \ τεμάχιο
Βιο - καθαρισμός πολυθρόνας                               15€ \ τεμάχιο
Βιο - καθαρισμός μπερζέρας                                   18€ \ τεμάχιο
Βιο - καθαρισμός καρέκλας (κάθισμα)                   6€ \ τεμάχιο
Βιο - καθαρισμός καρέκλας (πλάτη & κάθισμα)     8€ \ τεμάχιο
Βιο - καθαρισμός ανάκλινδρου                              18€ \ τεμάχιο
Βιο - καθαρισμός δερμάτινου καναπέ                    18€ \ θέση
Ατμοαπολύμανση ανα θέση                                    2,9€ \ τεμάχιο

Τρόπος Πληρωμής | Πληροφορίες | Προσφορές

Λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών τιμών μας, η εξόφληση γίνεται μόνο μετρητοίς με την ολοκλήρωση κάθε υπηρεσίας. Όλες οι τιμές μας δεν περιλαμβάνουν φπα και αφορούν περιοχές εντός του Λεκανοπεδίου Αττική. Εκτός Λεκανοπεδίου υπάρχει επιπλέον χρέωση κατόπιν συνεννόησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2-4 ημέρες πριν την ημέρα που θέλετε να κλείσουμε ένα ραντεβού.

Για περιορισμένο χρόνο υπάρχουν διαθέσιμα και τα παρακάτω πακέτα για τον πλήρη βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας. Τα πακέτα είναι ενδεικτικά και μπορούν να προσαρμωστούν στις ανάγκες σας κατόπιν επικοινωνίας.

Mini Πακέτο Βιοκαθαρισμού Οικίας
Πλήρης βιοκαθαρισμός 3θέσιου καναπέ + Πλήρης βιοκαθαρισμός διπλού στρώματος
ή
Πλήρης βιοκαθαρισμός 2θέσιου καναπέ + Πλήρης βιοκαθαρισμός πολυθρώνας ή μπερζέρας + Πλήρης βιοκαθαρισμός χαλιών 6m²
Τιμή: από 57€ μόνο 49€

Smart Πακέτο Βιοκαθαρισμού Οικίας
(Περιλαμβάνει Απορρύπανση, Ψεκασμός, Απόσμηση, Ατμοαπολύμανση | Δεν περιλαμβάνει αφαίρεση επίμονων λεκέδων όπως το Premium Πακέτο) για:
1 πενταθέσιο Σαλόνι + 1 διπλο Στρώμα + 2 μονά Στρώματα + 20m² Χαλί
Τιμή: από 168,30€ μόνο 99€

Premium Πακέτο Βιοκαθαρισμού Οικίας
(Περιλαμβάνει Απορρύπανση, Πλύση - Απόπλυση, Απόσμηση, Ατμοαπολύμανση) για:
1 πενταθέσιο Σαλόνι + 1 διπλο Στρώμα + 2 μονά Στρώματα + 20m² Χαλί
Τιμή: από 224,40€ μόνο 149€

Ραντεβού για Καθαρισμό Καναπέ

Ψάχντε για βιο - καθαρισμό καναπέ στην καλύτερη τιμή;
Καλέστε μας τώρα στο 210 26 92 794 ή το 6945622671 για ραντεβού

Σχετικά με τη Natura Clean

Εξειδικευόμαστε στο βιοκαθαρισμό στρωμάτων & καναπέδων & τη φύλαξη και τον καθαρισμό χαλιών, με τη χρήση οικολογικών και βιοδιασπώμενων προϊόντων καθαρισμού. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό με τεχνογνωσία & σύγχρονα συστήματα καθαρισμού.

Βρείτε μας στα Social Media

Facebook IconInstagram ImageYouTube Image

 

Viva Payments Image

☏ 2102692794 | ✆ 6945622671