fbpx

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΛΩΜΑΤΟΣ & ΚΟΥΒΕΡΤΑΣ

Ποιοτικός Καθαρισμός Παπλώματος & Κουβέρτας άμεσα και οικονομικά, μόνο από 12€

Καθαρισμος ΚουβερταςΣε κάθε περίπτωση όμως και για να διασφαλίζετε την υγιεινή του εαυτού σας, των παιδιών σας και όσων διαμένουν στο σπίτι, πρέπει να ακολουθούνται οι ενδεδειγμένες μέθοδοι καθαρισμού στις κουβέρτες και τα παπλώματα, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού.

Η Natura Clean, με χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο και με ασύγκριτη υπευθυνότητα, αναλαμβάνει τον καθαρισμό και την φύλαξη κουβερτών και παπλωμάτων, μονών, διπλών και υπέρδιπλων διαστάσεων, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής, τόσο κατά την παραλαβή τους όσο και κατά την την παράδοση τους.

Ο καθαρισμός παπλώματος και κουβέρτας γίνεται σε ατομικό πλυντήριο και στεγνωτήριο, έχοντας διασφαλίσει τον άψογο και αποστειρωμένο τρόπο πλύσης, χωρίς τον κίνδυνο και την μεταφοράς της βρωμιάς από το ένα στο άλλο τεμάχιο. Η χρήση οικολογικών υποαλλεργικών βιοδιασπώμενων προϊόντων καθαρισμού προσθέτουν ένα ακόμη στοιχείο υπέρ ενός άψογου αποτελέσματος, χαρίζοντας μοναδική αίσθηση καθαριότητας και υγιεινής για εσάς, φροντίζοντας παράλληλα για το καλό του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία Natura Clean παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμών και καθαρισμών στις εγκαταστάσεις της, αναλαμβάνει μεταξύ άλλων την πλύση / καθαρισμό σε κουβέρτες, παπλώματα και φλοκάτες. Είναι μία απαραίτητη και αναγκαία υπηρεσία, εξίσου σημαντική με τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου, λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης μικροβίων και μικροοργανισμών από τη χρήση τους.

Δεν φτάνει ένα καλό τίναγμα, ένα άπλωμα στον ήλιο ή ακόμη και ένα υποτυπώδες πλύσιμο στην μπανιέρα. Αντιθέτως, μπορεί να έχουν χειρότερα αποτελέσματα σε σύγκριση με το παρελθόν, που λόγω των διαφορετικών συνθηκών διαβίωσης, ίσως τότε βοηθούσαν σε έναν βαθμό.

Καθαρισμος Παπλωματος
Ο σύγχρονος εξοπλισμός, η τεχνογνωσία και εμπειρία του προσωπικού μας και η χρήση πιστοποιημένων προϊόντων καθαρισμού, είναι ένα σύνολο παραγόντων που θα σας ικανοποιήσουν και θα σας διασφαλίσουν ότι στρώνοντας και πάλι τις αγαπημένες σας κουβέρτες και παπλώματα, θα είναι πεντακάθαρα και αποστειρωμένα, χαρίζοντας σας ζεστασιά και άνεση στον ύπνο. Όλη αυτή τη διαδικασία πλυσίματος και καθαρισμού, την εκτελούμε με υπευθυνότητα, αφοσίωση, επαγγελματισμό και πάνω από όλα με τιμές καθαρά προσαρμοσμένες στα σημερινά δεδομένα.


Ενδιαφέρεστε για καθαρισμό παπλώματος ή κουβέρτας ποιοτικά & οικονομικά;


Καλέστε μας τώρα στο 210 26 92 794 ή το 6945622671 για ραντεβού ή

Τιμές για Πλύσιμο Κουβέρτας & Παπλώματος


Πλύσιμο / Καθαρισμός Κουβέρτας ή Παπλώματος       12€ / τεμάχιο

Τρόπος Πληρωμής | Πληροφορίες | Προσφορές

Λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών τιμών μας, η εξόφληση γίνεται μόνο μετρητοίς με την ολοκλήρωση κάθε υπηρεσίας. Όλες οι τιμές μας δεν περιλαμβάνουν φπα και αφορούν περιοχές εντός του Λεκανοπεδίου Αττική. Εκτός Λεκανοπεδίου υπάρχει επιπλέον χρέωση κατόπιν συνεννόησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2-4 ημέρες πριν την ημέρα που θέλετε να κλείσουμε ένα ραντεβού.

Ραντεβού για Καθαρισμό Παπλώματος & Κουβερτών

Ψάχντε για καθαρισμό παπλωμάτων ή κουβερτών στην καλύτερη τιμή;
Καλέστε μας τώρα στο 210 26 92 794 ή το 6945622671 για ραντεβού

Σχετικά με τη Natura Clean

Εξειδικευόμαστε στο βιοκαθαρισμό στρωμάτων & καναπέδων & τη φύλαξη και τον καθαρισμό χαλιών, με τη χρήση οικολογικών και βιοδιασπώμενων προϊόντων καθαρισμού. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό με τεχνογνωσία & σύγχρονα συστήματα καθαρισμού.

Βρείτε μας στα Social Media

Facebook IconInstagram ImageYouTube Image

 

Viva Payments Image

☏ 2102692794 | ✆ 6945622671