fbpx

ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΑΛΙΩΝ

Συντήρηση και Επισκευή Χαλιών άμεσα, ποιοτικά και οικονομικά!

Επισκευη ΧαλιωνΑυτά όσον αφορά την πρόληψη, που αρκετές φορές είναι αλήθεια ότι δεν φτάνει, καθώς το κακό μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή, αν και ευτυχώς τις περισσότερες φορές υπάρχει λύση, για την άρτια και ποιοτική επισκευή χαλιών. Με χειροποίητες μεθόδους επιδιόρθωσης, ξαναδημιουργούμε την προβληματική επιφάνεια που μπορεί να δημιουργήθηκε από ξήλωμα, κόψιμο ή οτιδήποτε άλλο, χωρίς ίχνη μανταρίσματος ή άλλου είδους απώλειας.

Με την ίδια μεθοδολογία επισκευάζουμε τα κρόσια ή τα χειροποίητα ρέλια, τις δερμάτινες φάσες κάτω από το χαλί που παίζουν υποστηρικτικό σκοπό χαρίζοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα. Βεβαίως οποιοδήποτε χαλί τυγχάνει επιδιόρθωσης και φροντίδας πέραν των χειροποίητων, είμαστε σε θέση να το αναλάβουμε και να το επαναφέρουμε στην αρχική του μορφή, με γνώμονα πάντα την άριστη ποιότητα επισκευής των χαλιών.

Είναι αλήθεια ότι αγοράζοντας ένα καλό, ποιοτικά άριστο και πολλές φορές ακριβό χαλί έχουμε κάνει μια επένδυση που σίγουρα θα χρειαστεί φροντίδα, συντήρηση και εξειδίκευση από τα χέρια αυτού που θα καλεστεί να το επιμεληθεί. Κυρίως τα χειροποίητα χαλιά είναι αυτά, που λόγω της σύστασης των υλικών από τα οποία αποτελούνται και των μεθόδων ύφανσης τους τα κάνουν ευαίσθητα και πολλές φορές ευπαθή αν δεν ακολουθηθούν οι κανόνες σωστής χρήσης και συντήρησης χαλιών. Τα χειροποίητα χαλιά είναι μια σύνθεση από υλικά και δημιουργικότητα που αφήνουν την μοναδικότητα τους από γενιά σε γενιά.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν πόσο σημαντικό είναι να διατηρηθούν σε άριστη κατάσταση από την αγορά έως και την παράδοση τους στον επόμενο κληρονόμο-ιδιοκτήτη. Πολύ σημαντική είναι η σωστή χρήση, δηλαδή η αποφυγή έντονου βάρους ή μόνιμου φορτίου, ο σωστός τρόπος αφαίρεσης σκόνης, το ενδεδειγμένο πλύσιμο και η προστασία από τον ήλιο, είναι μερικά από αυτά που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη, για να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής του αγαπημένου μας χειροποίητου χαλιού.


Συντηρηση Χαλιων


Ενδιαφέρεστε για επισκευή ή συντήρηση χαλιών ποιοτικά & οικονομικά;


Καλέστε μας τώρα στο 210 26 92 794 ή το 6945622671 για ραντεβού ή

Συντήρηση & Επισκευή Χαλιών

Παρακάτω θα δείτε τα βασικά οφέλη που προσφέρουμε κατά την συντήρηση και την επισκευή των χαλιών.

Επισκευη Χαλιων - Συντηρηση Χαλιων

Μέσα από μια σειρά υπηρεσιών από άριστα καταρτισμένο προσωπικό με τεχνογνωσία, υπευθυνότητα και διάθεση να χαρίσει ένα τέλειο αποτέλεσμα τόσο για την σωστή συντήρηση όσο και την ποιοτική επισκευή χαλιών, προσφέρουμε τις εξής υπηρεσίες:

• Αναζωογόνηση πέλους

• Επισκευή ή αντικατάσταση σε ρέλι και κρόσια

• Αποχρωματισμό και επαναφορά από ξεθώριασμα ή κακή χρήση

• Επίστρωση ειδικού λάτεξ και δίχτυ στο υπόστρωμα

• Ειδική φροντίδα σε μεταξωτά χαλιά, αντίκες, φλοκάτες και δερμάτινα

Είναι σίγουρο ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν μας δίνει την ευκαιρία να φροντίσουμε και να προστατεύσουμε τα αγαπημένα μας χειροποίητα ή μη χαλιά, λόγω έλλειψης χρόνου και άλλων παραγόντων. Η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει αυτό το έργο με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και πραγματική γνώση των μεθόδων, που θα χαρίσουν στα αγαπημένα σας χαλιά την φροντίδα και την προσοχή που τους αξίζει. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς στην συντήρηση και επισκευή χαλιών!

Τιμές για Επισκευή & Συντήρηση Χαλιών

Οι Τιμές για Επισκευή & Συντήρηση Χαλιών εξετάζονται ανά περίπτωση και διαμορφώνονται ανάλογα με το είδος / εύρος της επισκευής που χρειάζεται, έπειτα από επιτόπια εκτίμηση του κατάλληλου τεχνίτη. Συνήθως οι τιμές για επισκευή χαλιών κυμαίνονται στα 60-150 ευρώ ανά τεμάχιο.

Τρόπος Πληρωμής | Πληροφορίες | Προσφορές

Όλες οι τιμές μας δεν περιλαμβάνουν φπα και αφορούν την Αττική. Εκτός Αττικής υπάρχει επιπλέον χρέωση 15€.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 2-4 ημέρες πριν την ημέρα που θέλετε να κλείσουμε ένα ραντεβού.

Ραντεβού για Επισκευή & Συντήρηση Χαλιών

Ψάχντε για επισκευή ή συντήρηση χαλιών στην καλύτερη τιμή;
Καλέστε μας τώρα στο 210 26 92 794 ή το 6945622671 για ραντεβού

Σχετικά με τη Natura Clean

Εξειδικευόμαστε στο βιοκαθαρισμό στρωμάτων & καναπέδων & τη φύλαξη και τον καθαρισμό χαλιών, με τη χρήση οικολογικών και βιοδιασπώμενων προϊόντων καθαρισμού. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό με τεχνογνωσία & σύγχρονα συστήματα καθαρισμού.

Βρείτε μας στα Social Media

Facebook IconInstagram ImageYouTube Image

 

Viva Payments Image

Iris Payments Image


☏ 2102692794 | 
✆ 6945622671